Najbolje igre 2019. godine po izboru uredništva

Najbolje igre godine po izboru uredništva.

Prvi u nizu Zlatni Dabar 2019 videa otkriva vam izbor redakcije – pogledajte kojim igrama šaljemo Zlatne dabrove za najbolju priču i grafiku 2019. godine!

Vrijeme je da počnemo otkrivati rezultate glasanja u 12. po redu Zlatnom Dabru ! Kao što znate, Zlatni Dabar 2019 podijeljen je ponovno na dvije strane – šest posebnih kategorija (sedam ako računamo i igru godine) rezervirano je interno glasanje ekipe iz redakcije, a 12 kategorija žanrovske i platformske naravi rezervirano je za glasanje javnosti na forumu. Glasanje je završeno nedavno, a rezultate ćemo vam otkriti uskoro kroz dva videa baš poput ovog današnjeg.

No danas je vrijeme da otkrijemo kako smo mi interno glasali u šest posebnih kategorija. Kliknite na play i saznate ćete između ostaloga kojim igrama šaljemo kipić Zlatnog dabra za najbolju grafiku prošle godine, kao i najbolju priču, a otkrit ćemo vam i koja igra nas je najviše razočarala.

Najbolje igre godine po izboru uredništva.

1.League of Legends

League of Legends je još jedan ludo popularan MOBA naslov, a razvojni ga studio opisuje kao brzom, kompetitivnom online igrom koja kombinira dinamiku i intenzitet RTS naslova s RPG elementima. Na mapi se suočavaju dva tima, koji se bore za nadmoć nad bojišnicom, a sve kako bi uništili neprijateljski Nexus.

2.PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) je online multiplayer igra koju je razvio i objavio PUBG Corporation, podružnica južnokorejske tvrtke video igara, Bluehole.

3.WoW

World of Warcraft je trenutno jedna od najpopularnijih MMORPG igri na svijetu.

Tematski se nadovezuje na Blizzardove strateške računalne igre (Warcraft I, II i III) s pripadajućim ekspanzijama. Proizvođač igre je Blizzard Entertainment, tvrtka zarađuje preko 100 milijuna američkih dolara mjesečno samo od World of Warcraft naslova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *